Majówkowy Maraton Czytelniczy

Рошані Чокші - książki, ebooki i audiobooki

Typ publikacji

Cena

Format

Wydawcy

Sortuj według:
Zyskujące popularność
    Promocja
    okładka Позолочені вовки, Ebook | Рошані Чокші

    Париж, 1889 рік. Найпотужніша сила у світі зосереджена в давно загубленому уламку Вавилонської вежі. Французькі Доми Вавилонського Ордену, який охороняв реліквію, прагнуть повернути втрачене. І їм потрібен той, хто зможе розгадати цю таємницю. Ним стає Севрен Монтаньє-Аларі — заможний готельєр і водночас шукач скарбів. Щоб віднайти древній артефакт, Севрен заручається підтримкою «експертів» із сумнівною репутацією: інженерки, історика, танцівниці й садівника. Разом вони порин...

Рошані Чокші - książki, ebooki i audiobooki

Хоча Рошані Чокші вже встигла написати чимало книжок, інформації про неї не так багато. Американська письменниця має водночас корені і з Індії, і з Філіппін (і в сюжеті «Позолочених вовків» прослідковується, що їй болить тема міжнаціональних розбіжностей та їхні радикальних проявів, як от ксенофобії). Авторка майже не говорить мовами своїх батьків, адже формувалась в англомовному середовищі штату Джорджія.

Першу книжку написала ще під час навчання в університеті, який зрештою кинула, щоб зосередитись на літературній творчості. Зважаючи на популярність її фентезі young adult книжок, це все було правильним рішенням.

Продовження «Позолочених вовків» має назву «The Silvered Serpents» (Посріблені змії), а вихід завершення трилогії «The Bronzed Beasts» (Бронзовані звірі) запланований на вересень 2021.