Majówkowy Maraton Czytelniczy

Ірина Власенко - książki, ebooki i audiobooki

Typ publikacji

Cena

Format

Wydawcy

Sortuj według:
Zyskujące popularność

Przepraszamy, wygląda na to, że tym razem nie znaleźliśmy produktów dla Twojego zapytania.

Sugestie:

  • Sprawdź, czy na pewno poprawnie wpisałeś szukaną frazę
  • Skorzystaj z katalogu, aby w ten sposób znaleźć interesujący Cię produkt
  • W razie dodatkowych pytań, skontaktuj się z nami przy użyciu formularza kontaktowego

Ірина Власенко - książki, ebooki i audiobooki

Ірина Власенко здобула освіту у Київському Національному педагогічному університеті імені М.Драгоманова, факультет російської філології (спеціальність вчитель російської мови і літератури). Працювала вчителем російської мови і літератури в Києві, а після заміжжя у російському місті Нижній Новгород.

З 2002 року проживає в місті Києві. Працювала менеджером з продажів у різних компаніях. Захоплювалася популярною психологією. Пробувала себе у ролі позаштатного журналіста. Пише статті на «жіночі» і морально-етичні теми: про психологію стосунків, кохання, виховання, історії відомих особистостей. І стає відомою і улюбленою авторкою мережевих жіночих ресурсів, чиї часом провокативні і контраверсійні статті викликають жваві обговорення у читацької аудиторії. Пробує писати вірші і прозу. Публікує їх у мережевих літературно-художніх виданнях: «Нова література», "Сніговий ком" та інші.

Відчуваючи, що комерційна діяльність заважає самореалізації, з 2012 року повертається до роботи в школі. Працює учителем зарубіжної літератури у інноваційному закладі освіти «Центрі дистанційної освіти «Джерело».

Після Революції Гідності свідомо почала писати українською.