Majówkowy Maraton Czytelniczy

Сергій Корсунський - książki, ebooki i audiobooki

Typ publikacji

Cena

Format

Wydawcy

Sortuj według:
Zyskujące popularność
    Promocja
    okładka Як нації відновлюються: досвід Східної Азії, Ebook | Сергій Корсунський

    Війни змінюють світ: спричиняють розпад імперій і трансформацію альянсів, виявляють природу глобальних соціально-політичних систем. Нині ми стаємо свідками краху останньої з імперій, чи не найбезглуздішої з них, хай яка офіційна назва цієї держави, — Російської. Ідеться про остаточне звільнення України від колоніального своєю суттю ярма. Попереду — відновлення: повоєнна відбудова та модернізація зруйнованої інфраструктури, створення сучасних промислових виробництв, оновлення ...

Сергій Корсунський - książki, ebooki i audiobooki

Сергій Корсунський - український науковець та дипломат. Заслужений економіст України . Доктор фізико-математичних наук . Надзвичайний і Повноважний Посол України в Японії.

Літературний псевдонім — Сергей Владич. Автор низки книжок, виданих у видавництвах «Клуб сімейного дозвілля», «Ранок» та «Золотое сечение» у 2010—2019 роках: «Тайна Первого храма», «Тайна распятия», «Слуги дьявола», «Код бесконечности», «Планета женщин», «Первый апостол», «Шепот прохладного ветра», «Тайны русской нумерологии», «Все есть число», «Тиран».