Majówkowy Maraton Czytelniczy

Спартак Суббота - książki, ebooki i audiobooki

Typ publikacji

Cena

Format

Wydawcy

Sortuj według:
Zyskujące popularność
    Promocja
    okładka Припини це, Ebook | Спартак Суббота

    Насильство має багато проявів. Перше, що може спасти на думку, — це фізичний напад, але не тільки він спричиняє непоправні наслідки. Багато людей можуть потерпати від насильства і навіть не підозрювати, що з ними відбувається насправді. Сексуальне, психологічне, економічне насильство, педагогічне нехтування — це різні прояви того самого явища, що впливають на комунікацію з оточенням, на виховання, формування сімейних та особистісних цінностей. Автор цієї книжки, психотерапевт...

Спартак Суббота - książki, ebooki i audiobooki

Психіатр, психотерапевт, президент і науковий керівник ГО «Інститут когнітивного моделювання», ментор платформ «Розкажи мені» і «Мені здається», радник міністра охорони здоров’я України, кандидат психологічних наук (доктор філософії), член Української асоціації когнітивно-поведінкових терапевтів.

Ще в дитинстві, натрапивши на анатомічний атлас, захопився вивченням природи людини, мотивів її вчинків та зрозумів, що в майбутньому стане психіатром.

Спартак Суббота працював психотерапевтом у воєнізованій структурі групи швидкого реагування, а з 2017 року зайнявся вивченням психології серійних вбивць і психопатії. Співпрацює зі слідчими в розкритті злочинів, відвідує слідчі ізолятори, де проводить інтерв’ю із серійними вбивцями та маніяками задля вивчення їхньої моделі поведінки.

Як запрошений лектор читає лекції для працівників Національної поліції України та студентів, а також веде психологічний клуб та клуб психології кіно. Як журналіст-колумніст пише для таких українських видань, як «Українська правда», «НВ», «Forbes».