Majówkowy Maraton Czytelniczy

Вадим Яненко - książki, ebooki i audiobooki

Typ publikacji

Cena

Format

Wydawcy

Sortuj według:
Zyskujące popularność
    Promocja
    okładka Прикладна палеонтологія, Ebook | Вадим Яненко

    Чи жили динозаври на території України? Чому науковці посварилися через птеродактилів та хто став прообразом Індіани Джонса? Відповіді на ці питання знає палеонтолог Вадим Яненко. У своїй книжці він не лише пояснює, як на око відрізнити археолога від палеонтолога, а й навчає, як по смаку та звуку кісток визначати вік скам’янілостей у себе на городі. Відтепер ви назавжди запам’ятаєте, що палеонтологія це не лише про динозаврів, а про древні форми життя в цілому — рослинні і тв...

Вадим Яненко - książki, ebooki i audiobooki

Здобув вищу освіту в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка. Захистив кандидатську дисертацію за спеціальністю екологія. Довгий час, як білка в колесі, поєднував викладання та наукову діяльність, допоки колесо не зламалося і Вадим не зупинився на останньому.

Окрім наукової діяльності займається популяризацією орнітології та палеонтології. Проводить екскурсії для малечі та авторські екскурсії для дорослих. Є одним з авторів та наповнювачів музейного Youtube-каналу. Жартома веде в телеграмі канал палеонтологічних мемів під ніком Paleo_daddy.