Majówkowy Maraton Czytelniczy

Настя Пасенко - książki, ebooki i audiobooki

Typ publikacji

Cena

Format

Wydawcy

Sortuj według:
Zyskujące popularność
    Promocja
    okładka Кар’єра без драм і травм, Ebook | Настя Пасенко, Анна Мазур

    Мабуть, хоч раз у житті ми всі ставили собі питання: «Як збудувати кар’єру?». Утім, готової відповіді на нього немає. У кожного свій шлях: хтось може працювати на одному місці все життя, а хтось — перебувати в постійному пошуку роботи мрії. Це зовсім не означає, що так правильно, а так — ні. Чи знаєте ви, приміром, що кар’єра може бути не лише вертикальною, а й горизонтальною, діагональною, зигзагоподібною і навіть через слеш або у формі різних літер? Може бути корпоративною ...

Настя Пасенко - książki, ebooki i audiobooki

Редакторка онлайн-медіа кар’єрного порталу Happy Monday, копірайтерка. Закохана в тексти й працює з ними все своє професійне життя.

Настя Пасенко у 12 років написала серію оповідань про кота своєї тітки, і з того часу писати, за її словами, — це єдине, що вона вміє добре. Настя працювала копірайтеркою у різних компаніях, проте ніде не почувалася на своєму місці. Після піврічного поневіряння у пошуках роботи вона влаштувалася у Happy Monday і настільки повірила в ідею щасливих понеділків, що захотіла розповісти про неї іншим.