Majówkowy Maraton Czytelniczy

Бернардін Еварісто - książki, ebooki i audiobooki

Typ publikacji

Cena

Format

Wydawcy

Sortuj według:
Zyskujące popularność
    Promocja
    okładka Дівчина, жінка, інакша, Ebook | Бернардін Еварісто

    Роман відомої британської письменниці Бернардін Еварісто являє собою 12 історій різних жінок, здебільшого чорношкірих англійок. Не поєднані загальним сюжетом, ці історії, як і життєві дороги героїнь, тонко й вигадливо переплетені. Режисерка і вчителька, банкірка і прибиральниця, фермерка і небінарна особа зі світу соцмедіа — всі вони прагнуть свого і сподіваються знайти відповіді на питання, хто вони і звідки, чого варті і куди йти далі. «Дівчина, жінка, інакша» звучить багат...

Бернардін Еварісто - książki, ebooki i audiobooki

(28.05.1959)Бернардін Еварісто — британська письменниця англо-нігерійського походження. Володарка низки літературних нагород, серед яких Букерівська премія 2019 року за роман «Дівчина, жінка, інакша».

2004 року Бернардін Еварісто було прийнято до Королівського літературного товариства, зараз вона є його довічним віце-призидентом. Офіцерка ордена Британської імперії.

Бернардін професорка творчого письма Лндонського університету Брунеля. З 2021 року вона очолює одну з найбільших театральних шкіл Британіі — Коледж театру й перфомансу Роуз Бруфорд.

Вона є довічним почесним членом Коледжу Святої Анни, Оксфордського університету і Міжнародним почесним членом Американської академії мистецтв і наук.