Максим Батирєв - książki, ebooki i audiobooki

Typ publikacji

Cena

Format

Wydawcy

Sortuj według:
Zyskujące popularność
    Promocja
    okładka Складні підлеглі. Практика керівників, Ebook | Максим Батирєв

    У будь-якій команді є проблемні співробітники, які псують стосунки в колективі, впливають на загальну продуктивність і заважають побудувати команду мрії. Здається, найпростіший вихід — звільнити. Але часто до них можна знайти підхід, і зрештою вони стають лояльними та ефективними. Автор «45 татуювань менеджера» Максим Батирєв поставив собі за мету зібрати й проаналізувати досвід менеджерів кількох країн. Понад дві тисячі надісланих йому кейсів було розділено за категоріями. П...

    Promocja
    okładka Озброєння відділів продажів. Системний підхід, Ebook | Максим Батирєв

    У цій книжці викладено науку успішних продажів —від збирання інформації про клієнта до післяпродажного обслуговування. Шість етапів, і кожен містить десятки аргументів на користь вашого продукту, вашої компанії, ваших продавців, плюс приклади з практики авторів. Це конструктор, з якого легко зібрати робочу модель вашої дистрибуції, і вона буде загальною для всіх співробітників. Бонус: посилання з книжки ведуть на вебпортал, на якому ви завжди знайдете оновлення й доповнення о...

Максим Батирєв - książki, ebooki i audiobooki

(25.12.1979)Максим Батирєв — відомий російський менеджер, володар премій «Комерційний директор року» і «Менеджер року», автор бестселера «45 татуювань менеджера», що отримав «Книжкову премію Рунета» в 2014 році.

Пройшов шлях від рядового фахівця до топ-менеджера великої російської компанії. За версією ВБ «Коммерсантъ» входить у топ-1000 менеджерів країни. ЖЖ Максима входить у топ-30 «грошових» блогів Росії. Професійні досягнення (коротко): 2003 — найкращий продавець компанії; 2006 — найкращий керівник відділу продажів компанії; 2009 — найкращий блок продажів (у складі шести відділів); 2011 — найкращий департамент продажів; 2012 — комерційний директор року; 2013 — менеджер року; 2014 — автор найбільш продаваної бізнес-книжки року; 2015 — топ-спікер за темою керування й продажів.

Від 2015 року Максим Батирєв проводить відкриті й корпоративні майстер-класи, на яких ділиться своїм практичним досвідом із власниками й керівниками компаній — як російських, так і закордонних — за темами ефективних продажів і менеджменту.