Majówkowy Maraton Czytelniczy

Володимир Островський - książki, ebooki i audiobooki

Typ publikacji

Cena

Format

Wydawcy

Sortuj według:
Zyskujące popularność
    Promocja
    okładka Зарубіжні композитори.Довідник школяра., Ebook | Володимир Островський

    У довіднику подані короткі відомості про життєвий і творчий шлях зарубіжних композиторів, твори яких увійшли до чинної програми з музики та музичного мистецтва в загальноосвітній школі. Посібник адресований учням та вчителям музики загальноосвітніх та спеціалізованих навчальних музичних закладів.

    Promocja
    okładka Українські композитори: Довідник школяра., Ebook | Володимир Островський

    У пропонованому виданні подано стислі відомості про життєвий і творчий шлях видатних вітчизняних митців у царині музики. Для учнів загальноосвітніх музичних шкіл та шкіл мистецтв. Кількість сторінок:52Обкладинка:М'якаФормат:60х84/ 16 (145х200)

    Promocja
    okładka Музичне мистецтво., Ebook | Мар'ян Сидір, Олександр Ростовський, Володимир Островський

    Підручник "Музичне мистецтво" автора Володимира Островського та ін., для учнів 1 класу є переможцем Всеукраїнського конкурсу рукописів підручників для учнів загальноосвітніх навчальних закладів.

    Promocja
    okładka "Мистецтво" підручник інтегрованого курсу для 2 класу закладів загальної середньої освіти, Ebook | Володимир Островський

    • Змістове наповнення підручника реалізує мистецьку освітню галузь Державного стандарту початкової освіти, відповідає типовим освітнім програмам з курсу «Мистецтво», які розроблені під керівництвом О.Я. Савченко та Р.Б. Шияна. • Ретельно підібраний матеріал сприяє всебічному художньо-естетичному розвитку особистості дитини, освоєнню нею культурних цінностей, творчому самовираженню другокласників у різних видах мистецької діяльності, формуванню ключових, мистецьких предметних ...

    Promocja
    okładka Україна колядує, Ebook | Володимир Островський

    Пропонований збірник автора Володимира Островського "Україна колядує: збірка колядок" містить колядки та щедрівки, які стали органічною часткою національної культури. Для широкого кола читачів.