Majówkowy Maraton Czytelniczy

Любов Жадан - książki, ebooki i audiobooki

Typ publikacji

Cena

Format

Wydawcy

Sortuj według:
Zyskujące popularność
    Promocja
    okładka Словник професійної лексики, Ebook | Любов Жадан

    “Словник професійної лексики” налічує приблизно 4000 слів-професіоналізмів, що охоплюють всі сфери робітничих професій. Основна мета словника — дати коротке пояснення найчастіше вживаним професійних термінів. Для учнів та вчителів загальноосвітніх шкіл, гімназій, ліцеїв, колегіумів.

    Promocja
    okładka Голодомор 1932-1933 рр. в Україні. Вивчення теми "Голодомор 1932-1933 рр. в Україні" на уроках суспільно-гуманітарного циклу, Ebook | Любов Жадан

    До посібника подано методичні розробки уроків з української мови, літератури та історії України, а також добірка поезій про голодомор в України 1932–1933 рр. Даний матеріал допоможе вчителям та вихователям поглибити знання учнів, розкрити трагізм людського життя нашої держави в період голодомору.

    Promocja
    okładka Ігри та вправи для інтенсивного навчання, Ebook | Віктор Жадан, Любов Жадан

    У збірнику подаються цікаві ігрові вправи для роботи на різних етапах уроків загальноосвітнього та професійного циклів, для позаурочної виховної роботи з учнями Користуючись даним матеріалом, вчитель зможе урізноманітнити свої творчі задуми, підвищить рівень своєї професійної майстерності. Видання рекомендовано педагогічним працівникам загальноосвітніх шкіл усіх рівнів.