Majówkowy Maraton Czytelniczy

Гордон Корман - książki, ebooki i audiobooki

Typ publikacji

Cena

Format

Wydawcy

Sortuj według:
Zyskujące popularność
    Promocja
    okładka Нездатні, Ebook | Гордон Корман

    Нездатні — це сумнозвісний клас невдах, аутсайдерів і академічних катастроф. Альдо, коли розлютиться, перетворюється на Неймовірного Галка; Паркер до восьмого класу так і не навчився читати; Елейн запросто будь-кого сторчма спустить зі сходів; Кіана взагалі не зареєстрована в цій школі. Містер Закері Керміт колись був талановитим педагогом, але його кар’єру зруйновано через скандал із шахрайством. Тепер він над силу ходить на роботу й лише чекає виходу на дострокову пенсію. Т...

Гордон Корман - książki, ebooki i audiobooki

Корман написав свою першу книгу «This Can't be Happening at Macdonald Hall» у дванадцятирічному віці для вчителя, який раптово для себе самого викладав англійську мову в 7-му класі. Пізніше він взяв цей епізод і створив книгу з нього, а також у «The Sixth Grade Nickname Game», де містер Хадж був написаний з того самого вчителя із 7-го класу.

Корман переїхав до Нью-Йорка, де вивчав кіно та сценарну майстерність. Перебуваючи в Нью-Йорку, він зустрів свою майбутню дружину; зараз вони живуть на Лонг-Айленді з трьома дітьми.

Видав понад 50 книг.